Waarom Donateur worden……?

Allereerst steunt u onze toneelvereniging, waar wij uiteraard heel blij mee zijn. Daarnaast hebt u ieder jaar vrij toegang tot onze voorstelling.

Wat kost het het?

Het donateurschap bedraagt € 5,00 per jaar.
Een losse entreekaart daarentegen kost online €7,50 en aan de zaal €10,00 .

Waar zit ik aan vast?

Het Donateurschap gaat u minimaal aan voor een periode van 2 jaar. Daarna kunt u het heel gemakkelijk online beëindigen en zit u verder nergens aan vast.

Wat zijn de voorwaarden

Onze Algemene voorwaarden Automatische Incasso vindt u bovenin de menubalk, onder het item “Huishoudelijke Aard”, of de link onder aan deze pagina. Hier vindt u ook de link van ons Privacy beleid

Hoe gaat de aanmelding?

Vul allereerst uw emailadres in en daarna uw adresgegevens.
Dan kiest u uw bank en wordt u doorgelinkt naar uw bankomgeving waar u € 0,01 moet overmaken. Dit is de digitale machtiging, zodat wij, één maand voor de voorstelling de Donateursbijdrage á €5,00 kunnen incasseren.
Is deze incasso goed verlopen, dan ontvangt u van ons uw toegangsbewijs voor de voorstelling per mail . Deze dient op de dag van de voorstelling te tonen.
Eerder zullen wij u echter al informeren over de exacte voorstellingsdatum en wat voor toneelstuk, u in grote lijnen, kunt verwachten.

Hoe kan ik mijn Donateurschap beëindigen?

Na de aanmelding als Donateur ontvangt u van ons een bevestigingsmail en in deze mail vindt u ook een link om een wachtwoord aan te maken, zodat u eventueel uw gegevens kunt aanpassen. Hier kunt u dus ook eventueel uw Donateurschap online beëindigen.